Benvolguts amics i amigues,

Com a President de Barcelona Meeting Point, institució organitzadora del Fòrum Catalunya Rússia que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, vull donar-vos la més cordial benvinguda a aquesta pàgina web que explica abastament tot el que volem fer a Moscou del 31 d’octubre al 2 de novembre.

Els últims anys hem tingut una intensa relació amb Rússia, i molt especialment amb la seva capital Moscou, havent organitzat amb el del mes d’octubre tres Rússia Meeting Point’s, dos a Barcelona i un a la Costa del Sol, sense oblidar la Mini-Expo que vàrem celebrar al març de l’any passat, també a Moscou, al Pavelló del Manège de la Plaça Roja.

Pel mes de novembre hem dissenyat un Fòrum amb un format pràctic, eficaç i econòmic amb diverses modalitats de participació i de caràcter multi sectorial, amb l’objectiu d’establir, millorar i incrementar les relacions comercials i de tot tipus amb aquest gran país.

Una de les claus de l’èxit és que tenim previst organitzar amb l’antelació suficient agendes de contactes amb les empreses russes de cada sector. Per tal que funcionin, necessitem temps perquè solament podrem muntar aquestes agendes per a aquelles empreses que s’hagin inscrit i tinguin reserva d’espai feta abans del 15 de juliol.

Estic convençut que aquest Fòrum funcionarà i representarà un abans i un després en les relacions empresarials entre Catalunya i Rússia. No hi ha fórmula més eficaç que l’anar a presentar-se i a vendre personalment, trobant-se amb les empreses russes del sector que també volen una millor relació comercial amb el nostre país. Tot això, fet des de la professionalitat, la bona organització i l’experiència.

La presència del President de la Generalitat presidint aquesta trobada és una garantia de l’interès del Govern en la millora de les relacions empresarials dels dos països.

Dit això, els convido a estar presents en la seguretat que aquesta aposta serà rendible per a les empreses i pel país,
molt cordialment.

Enrique Lacalle
Barcelona, abril de 2012